BIENVENIDO

Bubble Burst

Smelling Salt

SKULL CRUSHER®

PROBEER ZE ALLEMAAL

¡HUELA Y LEVÁNTALO!

Onze Smelling Salts zijn speciaal ontworpen voor krachtsporters en bieden een snelle boost van energie en focus, waardoor je klaar bent om te tillen en topprestaties te leveren.

EFECTO IMPACTANTE

CRÁNEO CRUSHER®

preguntas frecuentes

Smelling Salts zijn een populaire keuze onder krachtsporters, vanwege hun stimulerende effecten op het lichaam. De karakteristieke ammoniakgeur van Smelling Salts activeert het sympathische zenuwstelsel, wat leidt tot een verhoogde afgifte van adrenaline. Deze adrenalineboost zorgt voor een tijdelijke toename van kracht en energie, waardoor sporters hun prestaties kunnen verbeteren.

Naast de directe fysieke effecten, kunnen Smelling Salts ook bijdragen aan een verhoogde mentale focus en alertheid tijdens de activiteit. De geur van ammoniak prikkelt namelijk de neusgaten en activeert het emptische zenuwstelsel, wat kan leiden tot een verhoogde concentratie en reactievermogen.

Bovendien kan het gebruik van Smelling Salts helpen bij het verbeteren van de ademhaling tijdens de inspanning. Door de sterke geur wordt het neusslijmvlies geïrriteerd en worden de neusgaten geopend, waardoor er meer zuurstof kan worden opgenomen en de prestaties verbeteren.

Het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van Smelling Salts om de voordelen te maximaliseren en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren. Breng de Smelling Salt langzaam naar de neus en lees altijd de waarschuwingen en instructies zorgvuldig door voordat je het gebruikt. Sales aromáticas zijn niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor stimulerende middelen. Als je twijfelt over het gebruik van Smelling Salts of gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan altijd een medisch especialista voordat je de producten gebruikt.

De levensduur van een Smelling Salt es volledig afhankelijk van het gebruik ervan. Om de houdbaarheid van een Smelling Salt te optimizaiseren, is het belangrijk om deze op kamertemperatuur te bewaren en ervoor te zorgen dat de pot niet te lang open wordt gehouden. Sluit de pot goed af na gebruik om luchtcontact te minimaliseren. Zo kun je blijven genieten van de krachtige werking van je Smelling Salts.

Alle bestellingen die voor 23:00 besteld zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Alle bestelling boven de €20 komen en aanmerking voor gratis bezorging!

Smelling Salt

CRÁNEO CRUSHER®

Hielo mentolado - Sal aromática - Skull Crusher®

Menthol Ice es een unieke geurbeleving die je zintuigen tot leven brengt en je geest en lichaam revitaliseert.

MÁS INFORMACIÓN