BENVENUTO

Annusalo e sollevalo!

Onze Smelling Salts zijn speciaal ontworpen voor krachtsporters en bieden een snelle boost van energy en focus, waardoor je klaar bent om te tillen en topprestaties te leveen.

EFFETTO SCOCCO

SKULL CRUSHER®

Domande frequenti

Smelling Salts zijn een populaire keuze onder krachtsporters, vanwege hun stimulerende effettoen op het lichaam. De karakteristieke ammoniakgeur van Smelling Salts activeert het sympathische zenuwstelsel, wat leidt tot een verhoogde afgifte van adrenaline. Deze adrenalineboost zorgt voor een tijdelijke toename van kracht en energy, waardoor sporters hun prestaties kunnen verbeteren.

Naast de directe fysieke Effecten, kunnen Smelling Salts ook bijdragen aan een verhoogde mentale focus en alertheid tijdens de activiteit. De geur van ammoniak prikkelt namelijk de neusgaten en activeert het empatische zenuwstelsel, wat kan leiden tot een verhoogde concentratie en reagievermogen.

Bovendien kan het gebruik van Smelling Salts helpen bij het verbeteren van de ademhaling tijdens de inspanning. Port de sterke geur wordt het neusslijmvlies geïrriteerd en worden de neusgaten geopend, waardoor er meer zuurstof kan worden opgenomen en de prestaties verbeteren.

È molto importante per migliorare la qualità dei sali olfattivi e aumentare la quantità e ridurre al minimo l'odore. Breng de Smelling Salt langzaam naar de neus en lees altijd de waarschuwingen en instructies zorgvuldig door voordat je het gebruikt. I sali olfattivi non vengono utilizzati per gli uomini, ma anche per gli stimoli stimolanti. Als je twijfelt over het gebruik van Smelling Salts of gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan altijd een medisch specialist voordat je de producten gebruikt.

De levensduur van en Smelling Salt is volledig afhankelijk van het gebruik ervan. Om de houdbaarheid van een Smelling Salt te ottimaliiseren, is het belangrijk om deze op kamertemperatuur te bewaren en ervoor te zorgen dat de pot niet te lang open wordt gehouden. Sluit de pot goed af na gebruik om luchtcontact te minimaliseren. Zo kun je blijven genieten van de krachtige werking van je Smelling Salts.

Alle bestellingen die voor 23:00 besteld zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Alle bestelling boven de €20 komen in aanmerking voor gratis bezorging!

Smelling Salt

SKULL CRUSHER®

Ghiaccio di mentolo - Sale di fusione - Skull Crusher®

Mentolo Il ghiaccio è unieke geurbeleving die je zintuigen tot leven brengt en je geest en lichaam revitaliseert.

ULTERIORI INFORMAZIONI